Home Agenda Details - Eurospoor

EMail Afdrukken

Modelspoor agenda

Evenement 

Titel:
Eurospoor
Wanneer:
28-10-2011 - 30-10-2011 09:30 h - 18:00 h
Waar:
Jaarbeurs Utrecht - Utrecht
Categorie:
Tentoonstellingen

Omschrijving

Grootste modelspoorevenement van Europa

Modeltreinen en alles wat daarmee te maken heeft. Daar draait het om op EUROSPOOR. De meest schitterende modelbanen ter wereld worden er getoond. Ruim 50 in totaal. Een unieke miniatuurwereld tot in de details nagebouwd. Huizen, auto's mensen en - natuurlijk - treinen.

Unieke modellen op 20.000m2
U vindt er unieke verzamelingen van topklasse. Duizenden miniatuurlokomotieven van bekende en minder bekende merken. Miniatuurtjes niet groter dan een pink. Maar ook enorme exemplaren, van vele kilo's per stuk.

Demonstraties en advies
EUROSPOOR is niet alleen kijken! U kunt er ook veel van opsteken! Wat is de beste manier om modelspoor te leggen? Hoe worden modellen gemaakt? Welke techniek heeft de voorkeur om een landschap te 'bouwen'? Het is maar een greep uit het programma.

Kopen tegen superlage prijzen
Tevens kunt u op stands van binnen- en buitenlandse bedrijven niet alleen informatie krijgen, maar ook nieuwe artikelen en onderdelen tegen superlage prijzen aanschaffen. Daarnaast is er een speciale modelspoormarkt van maar liefst 800 meter waar hobbyisten gebruikte treinen, toebehoren en verzamelmodellen ter ruil of verkoop aanbieden.

De kinderen ... kunnen volop spelen
Het is geen beurs van alleen maar..'afblijven en kijken!...Nee! Voor de kinderen is er volop materiaal waarmee ze naar hartelust mogen spelen. Bij een aantal clubs mogen ze zelfs meehelpen de baan te bedienen.

Een grandioos dagje uit, niet alleen voor 'treingekken'
Niet alleen voor fanatieke hobbyisten is EUROSPOOR het summum, maar ook voor iedereen die gewoon een dagje uit wil vormt EUROSPOOR een prima bestemming. Ook zonder zelf aktief met de modelspoorhobby bezig te zijn is het een lust voor het oog om prachtig werkende miniatuurspoorbanen te aanschouwen en weg te dromen in meesterlijke landschappen.

3 dagen Eurospoor, wisselende openingstijden
Vrijdag 28 oktober van 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 29 oktober van 09:30 tot 17:30 uur
Zondag 30 oktober van 09:30 tot 17:00 uur

 

 

Locatie

Jaarbeurs UtrechtKaart
Locatie:
Jaarbeurs Utrecht   -   Website
Straat:
Jaarbeursplein 6
Postcode:
3521 AL
Stad:
Utrecht
Provincie:
Utrecht
Land:
Land: nl

Omschrijving

u kunt pinnen op het terrein van Jaarbeurs. Bij Entree Oost van het hallencomplex bevinden zich pinautomaten.

Het parkeertarief bedraagt € 3,50 per uur (of deel van een uur), tot een maximum van
€ 14,00 voor de hele dag (24 uur).

Het complex van Jaarbeurs ligt midden in het centrum van Utrecht. Op loopafstand dus van het historisch en commercieel centrum. Dit is bereikbaar via de NS stationshal en Hoog Catharijne.

Banners

Banner

Zoeken

Agenda

No current events.

Laatste forum berichten

Wie zijn er online

We hebben 31 gasten online