Home Agenda Details - Modelspoor Tilburg 2018

EMail Afdrukken

Modelspoor agenda

Evenement 

Titel:
Modelspoor Tilburg 2018
Wanneer:
29-09-2018 - 29-09-2018 10:00 h - 17:00 h
Waar:
Spoorzone Tilburg - Tilburg
Categorie:
Beurzen

Omschrijving

Modelspoor Tilburg is het eerste modelspoorevenement in de Spoorzone Tilburg. Op dit oude NS-terrein komt het oude spoorleven weer helemaal tot leven door de vele evenementen en exposities die hier gehouden worden.

Er zijn gratis rondleidingen door de Spoorzone voor bezoekers van de modelspoorbeurs. De rondleidingen starten om 11 en om 14 uur.

Tijdens de rondleidingen ontdekt u de Spoorzone en komt u op plekken die anders voor publiek gesloten blijven. Uiteraard met uitleg over de rijke geschiedenis van de Spoorzone.

Op Modelspoor Tilburg willen wij de hobby in de grootste zin van het woord laten zien. Denk hierbij aan demo’s van verschillende banen, en een grote ruil-, verkoop- en hobbybeurs.

Locatie

Spoorzone TilburgKaart
Locatie:
Spoorzone Tilburg   -   Website
Straat:
Wagenmakerij, Burgemeester Broxlaan
Postcode:
5014 DA
Stad:
Tilburg
Provincie:
Noord Brabant
Land:
Land: nl

Omschrijving

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer: vanaf Tilburg CS (uitgang Burgemeester Stekelenburgplein) is het zo’n 5 minuten lopen naar de Wagenmakerij. Maak dus vooral gebruik van het OV!

Parkeren: kan op het naastgelegen parkeerterrein (let op: op zaterdag is het betaald parkeren), aan de Burgemeester Broxlaan of in parkeergarages Knegtel en Pieter Vreedeplein.

Banners

Banner

Zoeken

Agenda

No current events.

Laatste forum berichten

Wie zijn er online

We hebben 36 gasten online