Modelspoorwijzer.net

Home Agenda Details - Nederlandse Modelspoor Dagen 2019

EMail Afdrukken

Modelspoor agenda

Evenement 

Titel:
Nederlandse Modelspoor Dagen 2019
Wanneer:
13-01-2019 - 13-01-2019 10:00 h - 17:00 h
Waar:
Expo Rijswijk - Rijswijk
Categorie:
Beurzen

Omschrijving

De Nederlandse Modelspoordagen is één van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van modelspoor en hét ideale trefpunt voor modelspoorliefhebbers. Deze gezellige beurs vindt jaarlijks plaats in samenwerking met Rail Magazine.

Reeds tientallen jaren vindt de Nederlandse Modelspoordagen plaats in Rijswijk, dé beurs voor modelspoorliefhebbers. De tentoongestelde modulebanen vormen een belangrijk onderdeel van het evenement dat twee dagen duurt. Daarnaast bestaat de beurs uit circa 200 verkoopkramen met allerlei producten op het gebied van modelspoor.

De Nederlandse Modelspoordagen is een sfeervolle beurs en is geschikt voor jong en oud.

Bij de kassa gelden de volgende entreeprijzen:

Volwassenen: € 10,-
Kinderen 3 t/m 12 jaar:           € 3,-
Kinderen t/m 2 jaar: gratis


Wanneer u online een kaartje voor volwassenen koopt, ontvangt u € 1,- korting.

Locatie

Kaart
Locatie:
Expo Rijswijk   -   Website
Straat:
Volmerlaan 12
Postcode:
2288 GD
Stad:
Rijswijk
Provincie:
Zuid Holland
Land:
Land: nl

Omschrijving

Expo Rijswijk, gevestigd in Rijswijk Zuid-Holland, is een beurs- en evenementenorganisatie die doelgroepgerichte beurzen organiseert en initieert. Deze (publieks)beurzen worden altijd ondersteund door een multimediale reclamecampagne. Expo Rijswijk organiseert een 30 tal thema publieksbeurzen per jaar. Naast onze eigen producties ondersteunen wij externe beurs- en evenementenorganisaties bij het initiëren en het faciliteren van een beurs of evenement.

Expo Rijswijk beschikt over een eigen aangeklede en sfeervolle beurslocatie van ruim 5000 m². In onze locatie ligt standaard antracietgrijze tapijttegels en staan twee mooie mahonie houten barren waar vanuit wij de catering tijdens beurzen en evenementen verzorgen.

Onze organisatie bestaat uit een team van beursorganisatoren, gastvriendelijke horecamedewerkers, servicegerichte op- en afbouwmedewerkers, een technische dienst en een halbeheerder.
 

Banners

Banner

Zoeken

Agenda

Laatste forum berichten

Wie zijn er online

We hebben 63 gasten online