Home Agenda Details - 23. Internationalen Gangelter Modellbautage 2018

EMail Afdrukken

Modelspoor agenda

Evenement 

Titel:
23. Internationalen Gangelter Modellbautage 2018
Wanneer:
01-12-2018 - 01-12-2018 11:00 h - 18:00 h
Waar:
Gesamtschule_Gangelt - Gangelt
Categorie:
Beurzen

Omschrijving

23. Internationalen Gangelter Modellbautage 2018

Elk jaar vindt in het 1e weekend van de Advent de "Gangelter Modellbautage" plaats. Het evenement is nu al 22 jaar gaande en het is erg populair tot ver buiten de landsgrenzen. In 2015 waren er veel modelspoorbanen, die door het publiek werden gehonoreerd. We maakten van de gelegenheid gebruik om elk jaar een groot aantal nieuwe en interessante modelspoorbanen in verschillende spoorwijdteniveaus tentoon te stellen.

In de Gesamtschule Gangelt-Selfkant zullen meer dan 80 exposanten uit alle modelbouwsectoren op drie niveaus staan. Naast de modelspoorwegen en de accessoires zijn er ook verkoopmodellen zoals RC-modellen, truckers, scheepsmodelmakers, poppenhuisbouwers, plastic modelbouwers en nog veel meer. Een bijzondere attractie is de DIY van modelbomen. Hier krijgen ze suggesties en misschien leuk om mee te doen.

Ook dit jaar nodigen wij u van harte uit op onze Internationale Gangelter Modelbouwdagen, die, zoals we terecht kunnen zeggen, onvergetelijke momenten zullen bieden voor alle vrienden van de modellenwereld. U kunt hier meer informatie vinden

Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid in het hele gebied en binnen een straal van 1000m. Het schoolplein is gereserveerd voor de organisatoren, exposanten / dealers en de reddingsdienst / brandweer. De open ruimtes voor de reddingsdienst / brandweer en de toegangsweg moeten vrijgehouden worden.

 

Op zondag 02.12.2018 worden de bezoekers van de Nikolausmarkt toegevoegd. Volg de instructies van de verkeersbegeleiding.

Enentreegelden:

Volwassenen: € 7,00 / gezinskaart: € 12,00 (voor ouders met kinderen tot 14 jaar)

Kinderen tot 14 jaar zijn gratis


Belangrijk voor exposanten / dealers Voor aankomsten op vrijdag wordt het pand vrijgegeven vanaf 17.00 uur. De opbouw is dan mogelijk tot 22:00 uur.  De bouw op zaterdag is mogelijk vanaf 07.30 uur en moet voor 10.00 uur zijn voltooid. Tot de opening om 11:00 uur blijven de deuren gesloten voor transport.

Locatie

Kaart
Locatie:
Gesamtschule_Gangelt   -   Website
Straat:
Kritzraedtstr
Postcode:
52538
Stad:
Gangelt
Land:
Land: de

Omschrijving

Sorry, geen omschrijving beschikbaar

Banners

Banner

Zoeken

Agenda

Laatste forum berichten

Wie zijn er online

We hebben 51 gasten online