Home Agenda Details - Miniatuurtrein- en modelautobeurs

EMail Afdrukken

Modelspoor agenda

Evenement 

Titel:
Miniatuurtrein- en modelautobeurs
Wanneer:
28-03-2010 10:00 h - 15:00 h
Waar:
Spaarnehal - Haarlem (Schalkwijk)
Categorie:
Beurzen

Omschrijving

Miniatuurtrein- en modelautobeurs Haarlem

Onze beurs te Haarlem is met een oppervlakte van ruim 1400 vierkante meter en meer dan 250 meter aan tafellengte de grootste van onze lokale beurzen.

 Er is een groot aanbod van (gebruikte) trein- en automodellen en toebehoren voor beide verzamelgebieden zoals railmateriaal, railvideo's, losse autobandjes, huisjes en literatuur betreffende modeltreinen- en auto's.

Mocht u als bezoeker ook uw verzameling of andere aspecten van uw modelhobby willen tonen, dan stellen wij u daarvoor gratis tafelruimte ter beschikking. Wel is het zaak ons ruim van tevoren daarover kontakt met ons op te nemen.

Voor velen is de beurs altijd een gezellig uitje. Op de vloer is ook plaats voor een bar met zitjes zodat u genietend van een drankje en/of een hapje het beursgebeuren kunt gadeslaan of uw jongste aankopen kunt bekijken.

De miniatuurtrein- en modelautobeurs te HAARLEM is een belangrijk trefpunt voor iedereen die zich (op welke wijze dan ook) interesseert voor miniatuurtreinen, modelauto's en alles wat daarmee te maken heeft

Locatie

Kaart
Locatie:
Spaarnehal
Straat:
Fie Carelsenplein 1
Postcode:
2036AM
Stad:
Haarlem (Schalkwijk)
Provincie:
Zuid Holland
Land:
Land: nl

Omschrijving

Sorry, geen omschrijving beschikbaar

Banners

Banner

Zoeken

Agenda

No current events.

Laatste forum berichten

Wie zijn er online

We hebben 38 gasten online