Home Agenda Details - Nederlandse Modelspoordagen

EMail Afdrukken

Modelspoor agenda

Evenement 

Titel:
Nederlandse Modelspoordagen
Wanneer:
14-01-2023 - 14-01-2023 10:00 h - 17:00 h
Waar:
De Broodfabriek - Rijswijk
Categorie:
Beurzen

Omschrijving

De Nederlandse Modelspoordagen is hét event dat nagenoeg alle facetten van de modelspoor wereld beslaat! Twee dagen lang modelbanen kijken, modeltrein-trends ontdekken, modeltreinen en toebehoren kopen en leren!

Struinen & kopen

De Nederlandse Modelspoordagen is dé beurs voor alle liefhebbers op modelspoor gebied. Modeltreinen, scenery en alle toebehoren zijn te koop op de grootse modelspoorbeurs van de regio! U treft er zowel nieuwe als tweedehands goederen. Alle nieuwste en modernste technieken zijn aanwezig om u bij de totstandkoming van uw modelbaan op weg te helpen. Een beurs waar zowel de startende als de gevorderde modelspoorbouwer naar hartenlust kan kijken, kopen en leren.

Kijken & doen

Ook voor gezinnen met (kleine) kinderen is een bezoek aan de Nederlandse Modelspoordagen meer dan de moeite waard. Er is ontzettende veel te zien en te doen. Er staan modulebanen met de meest prachtige tafereeltjes waar u urenlang naar kunt kijken. Voor de kinderen zijn er leuke workshops en is er een treintje waar zij een ritje mee kunnen maken. Voor de volwassenen is deze beurs eveneens een dagje uit. Bezoekers kunnen ook zelf aan de gang tijdens leerzame workshops.

 

Locatie

Locatie:
De Broodfabriek
Straat:
Volmerlaan 12
Postcode:
2228GD
Stad:
Rijswijk
Provincie:
Zuid - Holland
Land:
Land: nl

Omschrijving

Sorry, geen omschrijving beschikbaar

Banners

Banner

Zoeken

Agenda

No current events.

Laatste forum berichten

Wie zijn er online

We hebben 42 gasten online