Home Agenda Details - OnTraXs

EMail Afdrukken

Modelspoor agenda

Evenement 

Titel:
OnTraXs
Wanneer:
26-02-2010 - 28-02-2010 10:00 h - 17:00 h
Waar:
Spoorwegmuseum Utrecht - Utrecht
Categorie:
Tentoonstellingen

Omschrijving

Na het grote succes van On Traxs! 2009 kon een tweede editie niet uitblijven. Met meer dan 10.000 bezoekers tijdens de eerste editie hebben de organisatoren niet stilgezeten. Er is in het afgelopen jaar enorm veel werk verzet om de tweede editie nog mooier te maken dan eerste.
De tweede editie van On Traxs! gaat op 26 februari 2010 van start., dan opent Het Spoorwegmuseum opnieuw haar deuren om in de sfeervolle ambiance tussen de nostalgische treinen de bezoeker kennis te laten nemen van de allernieuwste producten van de verschillende fabrikanten en van modelspoorbanen die hun weerga niet kennen.

Banen

Vele van deze modelspoorbanen zijn in het weekeinde van 26 t/m 28 februari 2010 voor het eerst in Nederland te zien. Andere modelspoorbanen zijn speciaal voor On Traxs! gebouwd.
Dit keer is de organisatie zelfs ver over de Nederlandse grenzen gegaan om Belgische, Duitse, Engelse, Franse en Luxemburgse modelspoorbanen te halen. Natuurlijk zullen er ook Nederlandse modelbouwers aanwezig zijn.
Ook heeft de organisatie meerdere fabrikanten naar Nederland gehaald, die hun producten aan het publiek zullen laten zien. Tijdens de gehele show zullen verschillende camerateams rondlopen om filmbeelden te maken van de fantastische ambiance waarin dit evenement wordt gehouden. Wij zijn er bijzonder trots op dat we het camerateam van Eisenbahn Romantik met Hagen von Ortloff hebben weten te strikken voor het maken van een impressie van deze geweldige show.
Kijk op de deelnemerspagina voor een overzicht van de presentaties.

On traXS Award 2010

Naast al deze presentaties kan de bezoeker ook meedoen aan een kleine wedstrijd.
Het ligt in de bedoeling om op de zondagmiddag de On TraXS Award 2010 uit te reiken aan de mooiste modelspoorbaan van de show. Niet een vakjury zal deze beslissing nemen, maar u als bezoeker mag de mooiste modelspoorbaan uitzoeken.
Dat doet u natuurlijk niet voor niets. De organisatie heeft voor de winnaars fraaie prijzen beschikbaar gesteld. Bij de ingang krijgt u naast uw toegangskaart een stembiljet, waarop u uw naam, mailadres en mooiste modelspoorbaan kunt invullen.
Meer informatie betreffende de On traXS Award 2010 kunt u spoedig terug vinden op deze website.

Demonstraties

Natuurlijk kunt u bij ons ook wat leren. Tijdens de drie dagen durende show zullen er verschillende demo's worden gehouden over allerhande onderwerpen binnen de modelbouw.
Zeg niet dat u dat nooit kunt, want met de meest simpele materialen worden de mooiste creaties gemaakt.

Kortom...

Het plezier van de bezoekers en de deelnemers staat bij Het Spoorwegmuseum hoog in het vaandel. Hebt u vragen, dan staat het gehele team van On Traxs! tot uw beschikking.
Wij wensen u veel plezier tijdens het weekeinde van 26 t/m 28 februari 2010 in Het Spoorwegmuseum te Utrecht tijdens On Traxs! 2010.

Locatie

Spoorwegmuseum UtrechtKaart
Locatie:
Spoorwegmuseum Utrecht   -   Website
Straat:
Maliebaanstation
Postcode:
3581XW
Stad:
Utrecht
Provincie:
Utrecht
Land:
Land: nl

Omschrijving

Sorry, geen omschrijving beschikbaar

Banners

Banner

Zoeken

Agenda

No current events.

Laatste forum berichten

Wie zijn er online

We hebben 52 gasten online