Home Nieuwtjes Modelspoorwijzer.net Terugblik...
Terugblik...
Modelspoorwijzer.net
woensdag, 03 maart 2010 22:25

Medio oktober/november 2009 is er gestart met brainstormen over een nieuwe website, welke toch eens wat andere rollen moest gaan vervullen dan we tot nu toe gewend zijn geweest.

Om een lang verhaal kort te maken (en vele brainstorm-topics op een besloten forum verder), zijn we kort daarna ijverig gaan bouwen, overleggen, bouwen, overleggen en nog veel meer gaan bouwen.

Een groot aantal struikelblokjes, kleine aandachtspuntjes en een heuse meeting verder, is er besloten om op 29 januari 2010 live te gaan.

Het was wat optimistisch, maar mede dankzij de inzet van alle teamleden is het uiteindelijk gelukt om de website de 29e van januari live te laten gaan. Voorzien van enige basisvulling in de Wiki en diverse andere zaken op de website. Allen functioneel.

En met succes! Nu 1 maand verder kunnen we rustig stellen dat de live-gang, mede dankzij de goede voorbereidingen, nagenoeg probleemloos is verlopen. Mensen beginnen rustig aan kennis te maken met het fenomeen Wiki, de website wordt goed bezocht en het is elke avond gezellig in ons café (Chatbox).

Al met al mogen we niet klagen nu we een maand verder zijn, en bouwen we gestaag door aan onze, maar ook jullie toekomst. Hier blijft het namelijk niet bij!

Team Modelspoorwijzer.net

 

Banners

Banner

Zoeken

Agenda

No current events.

Laatste forum berichten

Wie zijn er online

We hebben 38 gasten online